welk eiland???

  • Henry

    Hallo,

    Ik ga met een vriend in augustus 3 weken rondtrekken door thailand, nu willen wij aan het einde van onze reis een paar dagen chillen op strand van een leuk eiland!

    wij hebben 6 dagen (5 nachten) ingepland om op een eiland te verblijven, maar we weten niet welk eiland!!

    tickets voor binnenlandse vluchten naar koh samui vind ik vrij prijzig! welke eilanden zijn nog meer aan te raden?

    we willen niet al te toeristisch, maar wel iets waar toch een beetje uit kan gaan, en het moet makkelijk (en goedkoop) bereikbaar zijn vanaf het vaste land

    alvast bedankt

  • jaakroejaakhen

    Hoi henry

    Een ticket met bangkok air voor 6:00 smorgens is maar 2000 baht

    valt wel mee toch

    Je kan ook naar koh tao via chumpon erg mooi eiland

    groetjes

    webmaster thaiseeilanden.startpagina.nl

  • birdie

    als je niet vliegt ben je met een trein/bootticket voor 600 baht op koh samui . het is ook nog eens erg gezellig in de nachttrein. koh chang is ook een goede optie . veel plezier

  • Henry

    Bedankt voor de reacties!

    Zoals het er nu naar uit ziet gaan we vanaf chang Rai met het vliegtuig naar bangkok, daar pakken we savonds de nachttrein naar Suratthana. smorgens pakken we daar de boot naar Koh Pangnan.

    terug willen we de boot naar Koh Samui pakken en daar vervolgens het vliegtuig naar bangkok pakken om vervolgens naar NL te vliegen!

    Is het aan te raden om de vliegtickets nu al te boeken voor half augustus? of kan dat ook wel ter plekke een paar dagen van te voren?

  • birdie

    dat kan je ter plekke regelen , er gaan 3 vluchten per uur naar bangkok , dus er is altijd wel plaats als je het 3 of 4 dagen van te voren regelt .